Hoe plaatst u uw kunstwerken.
U kunt heel gemakkelijk uw kunstwerken plaatsen.
Als u zich aanmeldt bij deze ALLart Gallery kunt u inloggen en krijgt u via een mail een korte uitleg te zien. Verder wordt u eenvoudig door het hele traject geholpen.
Klik hier om uw kunstwerken te exposeren in de ALLart Gallery.

Verkoop van kunst.
ALLart Gallery helpt kunstenaars ook met de verkoop en het fysieke transport van het kunstwerk. Indien potentieel koper interesse heeft in het kunstwerk dan neemt deze automatisch via de site contact op met Art Gallery en worden de financiele zaken eerst afgehandeld. Daarna wordt het kunstwerk bij kunstenaar opgehaald en bij koper afgeleverd.

Koop is bindend.
De potentieel koper is door de bestelling via het e-mailsysteem bindend  (verplicht) koper. Koper kan koop ongedaan maken door 15 % van de verkoopprijs te betalen.
Indien kunstenaar besluit het kunstwerk toch niet te willen verkopen is kunstenaar 10% van de waarde verschuldigd aan de potentieel koper. (excl. eventueel gemaakte transportkosten).

Financiele afhandeling.
De volgorde van afhandeling is voor de financiele zekerheid van de kunstenaar. Als eerste volgt een overboeking van de koper naar ALLart Gallery direct gevolgd door de overboeking van ALLart Gallery naar de kunstenaar. Pas daarna zal ALLart Gallery zorgdragen voor het veilige transport naar de koper.

Transport.
ALLart Gallery neemt de logistieke werkzaamheden over van de kunstenaar en zal zorgdragen voor een veilige aflevering van kunstwerken.

Aflevering bij koper.
De koper zal een adres ingeven waar het kunstwerk kan worden afgegeven en waar 100% zekerheid is dat het hier in ontvangst genomen kan worden. (thuis, buren, werk, familie). Om logistieke redenen kan het zijn dat een kunstwerk later dan binnen de beloofde aantal dagen zal arriveren.

Commissie.
ALLart Gallery ontvangt 15% commissie bij de verkoop van het kunstwerk (excl. btw) voor het ter beschikking stellen van de digitale ruimte. Voor het ophalen/afleveren worden de transportkosten aan de koper in rekening gebracht.

Niet BTW plichtig.
De particulier/kunstenaar is niet btw plichtig dus heeft deze geen opgave voor omzetbelasting. Dit is namelijk een bijverdienste die overigens wel opgegeven moet worden als bijverdienste bij de jaaropgave. Over het totaalbedrag aan jaarverdienste moet dan belasting over afgedragen worden.

Opstart van deze site.
ALLart Gallery is nog in de opstartfase. In deze site en dus ook in deze voorwaarden zullen wellicht nog punten zijn die aanpassing behoeven.
Indien u van mening bent dat er een aanpassing nodig is zouden wij dat zeer waarderen indien u hier melding van maakt.
Ook proberen wij tijdig misbruik van deze website te signaleren maar het kan zijn dat de bezoeker hier eerder mee wordt geconfronteerd.

Misbruik melden.


De mens
Het werk
Contact
Strategie
Tactiek Modern
Operationeel Abstract
Kubisme
Beeldhouw
Sierraad
Documentatie
Magazine
Product brochure
Verpakking
Copywriting
Slogan
Internationaal
Autobelettering
Buitenreclame
Reclamemateriaal