Wij hebben voor onze internet exploitatie AlleLuxe.nl professionele ondersteuning nodig.

Om onze groei gestalte te geven in een markt die steeds complexer wordt, hebben we behoefte aan nieuwe collegaís op diverse terreinen. Relevante ervaring en bewezen succes in deze functies zijn doorslaggevend in de selectie.


Salesmanager.

Functieomschrijving:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de commerciŽle resultaten van de AlleLuxe.nl exploitatie. Je geeft daarbij leiding en sturing aan het team van medewerkers Sales Support binnendienst en een drietal buitendienstmedewerkers.

Samen met je team houd je marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en speel je pro-actief commercieel in op luxe en internet in het algemeen. Je praktische kennis van commerciŽle processen stelt je in staat om de workload goed te bepalen en verdelen. Voor al je medewerkers ben je enthousiasmerend maar positief kritisch en oplossingsgericht.

Taken en verantwoordelijkheden:
- Aansturing en coaching van binnen- en buitendienst;
- Je onderhoudt directe contacten met key-accounts;
- Opzet en uitvoering van verkoopplan (d.w.z. sturen op omzet);
- Kwalitatief hoogwaardige informatievoorziening naar iedereen;
- Input en feedback op marketingplan;
- Continue verbetering van commerciŽle processen.

Competenties:
Persoonlijkheid:
commercieel dier, organisatietalent, resultaatgericht en ondernemen.
Werkwijze:
gestructureerd, teamspeler, communicatief met inlevingsvermogen.Projectleider

Functieomschrijving:
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de juiste voorbereiding en realisatie van de aan jou toegewezen projecten. Dit betreft een juiste opzet, opbouw en het onderhouden van de luxe categorien en het aansturen van alle leden in het projectteam.
Je stuurt in een matrixsituatie projectmatig collegaís, maar ook eventuele onderaannemers aan. Als projectleider formeer je waar nodig een ondersteunend projectteam. Je waakt daarbij over de voortgang, kosten en kwaliteit.
Daarnaast onderhoud je de contacten met opdrachtgevers en zorg je voor de realisatie en afhandeling van de merkenpresentaties en dealer- en dienstenadvertenties.

Taken en verantwoordelijkheden:
- Je draagt zorg voor een kwantitatief en kwalitatief optimaal en gemotiveerd projectteam, zodanig dat de uitvoeringsactiviteiten zo effectief en efficiŽnt mogelijk plaatsvinden;
- Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding ten aanzien van de organisatie, gegevensverstrekking, planning, etc. door het opstellen van een projectplan en planning;
- Je draagt zorg voor een zodanige projectuitvoering, dat de technische/financiŽle oplevering tijdig plaatsvindt;
- Je bewaakt de voortgang en budget gedurende projectuitvoering.

Competenties:
Persoonlijkheid:
professioneel, commercieel, motivator, initietiefrijk, bouwtechnisch inzicht.
Werkwijze:
kwaliteit-, klant- en resultaatgericht, groot verantwoordelijkheidsgevoel, je begrijpt waar verschillende wensen en belangen liggen.

De mens
Het werk
Contact
Strategie
Tactiek Modern
Operationeel Abstract
Kubisme
Beeldhouw
Sierraad
Documentatie
Magazine
Product brochure
Verpakking
Copywriting
Slogan
Internationaal
Autobelettering
Buitenreclame
Reclamemateriaal